Måleriarbeten vid sommarstugan i Norrköping

Måleriarbeten vid sommarstugan i Norrköping

Hejsan mina härliga följare!

Ni som följt mig ett tag vet ju att jag och min familj har en sommarstuga strax utanför Norrköping och den här sommaren kommer vi att fokusera på olika måleriarbeten. Det första blir att måla om staketet då det mörkbruna tråkiga ska bli vitt istället. Sedan ska vi även måla om räcket på entréverandan så att det också blir fint vitt och matchar staketet.

Varje sommar gör vi något projekt och i år bestämde vi att vi ska lägga kraft på måleriarbeten. Men, vi ska självklart vara lediga också. Förhoppningsvis blir det mycket sol och bad och ett besök på Kolmården hör till varje sommar. Dessutom brukar vi göra någon helgutflykt med husbil. Barnens farmor och farfar som också bor i Norrköping har nämligen en som vi brukar få låna en helg. Någon sommar åkte vi till Västervik och en annan till en camping i Oskarshamn. Nu i sommar kanske det blir uppåt eller inåt landet istället för neråt.

Förra sommaren var ju ingen vidare sommar, men då kan vi ju hoppas på bättre i år. Dels så att vi faktiskt kan måla som vi tänkt, men också för att det ju blir så mycket roligare så man kan bada och grilla och sådant som gör sommaren så himla mysig. Vad ska ni hitta på i sommar? Man kan ju sitta och tänka att det är långt dit, men det är ju egentligen inte det. Med tanke på att det blir ljusare för varje dag och vi snart är mitten på mars så kommer det snart vara påsk och sedan vips så är det midsommar.

Nu ska jag inte rusa fram flera månader i förväg, men jag kan inte annat än längta lite efter varmare väder. Nu får jag önska dig en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.