Byggtjänst gör om ett rum till två

Byggtjänst gör om ett rum till två

Hejsan på er alla goa och glada

Hoppas ni har en fin dag och en bra start på veckan. Vad som händer hos oss är att vi ska anlita en byggtjänst från Uddevalla som ska hjälpa oss att göra om ett stort rum till två. Det är för att barnen än så länge har delat rum, men nu känner vi att det är dags för dem att få varsitt rum. De har trivts i varandras sällskap men det känns viktigt att de ska kunna ha sitt eget och vara ifred ibland också.

Vi fick tips om en byggtjänst genom en vän till oss som haft hjälp av just dem när de renoverade hemma så därför tog vi kontakt med dem. Vi ska alltså slå upp en vägg mitt i rummet och så att de får varsin dörr in till sig. Sen behöver de byta ut fönstret som sitter där så att de har varsitt fönster och ljusinsläpp båda två. Vi har redan bestämt och köpt tapeter som vi ska sätta upp sen, men det tänkte vi göra själva. Det är bara själva byggandet som vi behöver hjälp med. Att göra färdigt sen med färg och sånt det fixar vi själva. Barnen tycker så klart det här är jättespännande och ser mycket fram emot det.

Samtidigt kan det nog vara så att det just nu är allra mest spännande att vi ska flytta om i vardagsrummet och låta dem sova där under den tiden deras rum blir klara. Så dagens projekt är att möblera om i vardagsrummet så gott det går och göra plats för deras sängar och någon byrå med saker. Sen kommer vi nog få ställa undan en del saker någon annanstans också för allting kommer inte få plats där så vida vi vill kunna använda det något alls. Spännande, roligt och lite utmanande blir det nog. Kram på er!


Kommentarer är stängda.