Unik och fin konst

Unik och fin konst

God förmiddag och välkommen! Det gör mig väldigt glad att se att ni numera är så många som läser min blogg, därför tänkte jag skriva ett inlägg som jag vet att ni tycker om. Det kommer idag bli ett rekommendationsinlägg om företaget Malins Målningar som säljer konst i Kalix, ifall ni är intresserade av att veta mer kan ni få mer information här.

Under det senaste året har jag fokuserat mycket på att inreda mitt hem på det sättet som passar mig, innan har jag bara haft det väldigt enkelt och stilrent. Min inredningsstil har dock ändrats och jag har mer och mer börjat gilla det lite mer plottriga och mysiga, med lite varmare färger. Hittills har jag bytt ut en hel del inredning men jag är inte riktigt klar än. Det senaste jag gjorde var att köpa ny konst i Kalix, hos Malins Målningar. När jag hittade det här företaget fick jag direkt upp ögonen för konsten, den erbjudna konsten var unik, elegant och stilfullt på samma gång. Det slutade med att jag köpte ett par tavlor från henne för att hänga upp i de olika rummen här hemma. Mina nya tavlor passar som handen i handsken, det känns nästan som att de är gjorda bara för mitt hem. Med den här konsten uppnår jag verkligen den känslan och stilen jag var ute efter. Jag tror till och med att jag i framtiden kommer köpa ännu mer konst av det här företaget. Om ni skulle vara intresserade av unik och fin konst i Kalix men inte har hittat riktigt rätt än tycker jag definitivt att ni borde kolla in konsten som det här företaget erbjuder. Man kan ju alltid hoppas att ni kommer hitta er framtida favorittavla där.


Kommentarer är stängda.