Fixa fransar i Kalix

Fixa fransar i Kalix

Hallå där, vad trevligt att du hittat hit! Varmt välkommen ska du vara till mig, min blogg och ett nytt inlägg. Tanken är att dagens inlägg ska handla om Sara Pakkala, till henne vänder jag mig för att fixa mina fransar i Kalix.

När jag var i tonåren började mitt intresse för skönhet och utseende växa, jag la ner mycket mer tid för att lära mig nya saker och liknande. Nu har det gått snart sex år och jag känner inte att det alls är lika roligt som det en gång var. Idag lägger jag hellre ner min tid på något annat än att sitta och sminka mig i timmar för att känna mig fin, jag har även kommit till insikt att jag kan känna min fin även om jag inte har ett tjockt lager smink i ansiktet. En sak som däremot är ett måste för att jag ska känna mig vacker är fransar, har jag inte markerade fransar ser jag helt nyvaken ut även om jag har varit vaken i flera timmar. Med tanke på att jag inte känner att jag har tiden att lägga på smink varje morgon har jag börjat gå till Sara Pakkala för att fixa mina fransar i Kalix. Det är något som gör att jag alltid har fransar samtidigt som jag inte behöver lägga onödigt mycket tid på att sminka mig eller sätta på lösögonfransar. Enligt mig finns det näst intill bara fördelar med att fixa fransar, sedan finns det säkert någon som tänker annorlunda. Om det är någon av er som också vill fixa sina fransar i Kalix kan jag starkt rekommendera er att vända er till Sara Pakkala. 


Kommentarer är stängda.